Egészségvédelem

.
.
A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

.
.

... fizetés kártyával!

Previous Next
A A A

RafaelRafael 12 éves, Tourette-szindrómás. Vele és szüleivel, Szilviával és Ferenccel készült beszélgetésünk a Tourette-ről szól, annak a szülőket és a gyermeket érintő oldaláról. Rafael ragaszkodott hozzá, hogy ő is részt vehessen és beszélhessen a történetéről. Az interjút Hajnal Gergely, - Tourette Geri (TG) - a Magyar Tourette Szindróma Egyesület elnöke készítette.
Rafael (R) 12 éves, édesanyja Szilvia (Sz), édesapja Ferenc (F).

Kenez Anna2Az ötödik X átlépésével az emberi szervezetben olyan élettani változások kezdődnek, illetve mennek végbe, amelyek az egészség fokozott megőrzésre hívják fel a figyelmet. A változásokról, az egészségügyi szűrések, a testmozgás fontosságáról, a tudatos táplálkozásról, a vitamin- és ásványi anyagok beviteléről Dr. Kenéz Annát - házi-, sport- és foglalkozási-egészségügyi szakorvost - kérdeztük.

Dr. Orlova TatjanaAz évszakváltás, a napi hőmérséklet-ingadozások, az alul- vagy túlöltözöttség, a zsúfolt tömegközlekedési eszközök használata a baktériumok és a vírusok terjedését segítik elő és felső- és alsó légúti megbetegedésekhez vezetnek.
Az okokról, a betegség különböző tüneteiről, az időben történő kezelés fontosságáról Dr. Orlova Tatjána házi- és foglalkozás-egészségügyi szakorvost kérdeztük.

Dr. Fáczán Márta immunológus, allergológus, gyermek tüdőgyógyász szakorvosA főbb allergiás reakciókról (különösképpen a szemet érintőekről) és az ezeket kiváltó tényezőkről Dr. Fáczán Márta immunológus, allergológus, gyermek tüdőgyógyász szakorvost kérdeztük.

A nyári hónapok meleg, olykor forró levegője és az ezt felváltó csapadékos, gyakran zivataros időjárás kedvez az emberi szervezetben az allergiás reakciók felerősödésének.